![](../images/bulgursalat/bulgursalat_B01.JPG) |
|
![](../images/bulgursalat/bulgursalat_B02.JPG) |
Bulguren hældes i en stor skål, overhældes med 1/2 l
kogende vand og trækker en halv time under låg. |
|
Purløgen skylles, tørres og hakkes fint. |
![](../images/bulgursalat/bulgursalat_B03.JPG)
Persillen skylles, tørres og hakkes fint. |
|
![](../images/bulgursalat/bulgursalat_B04.JPG) Abrikoserne skæres i 3x3 mm stykker
|
![](../images/bulgursalat/bulgursalat_B05.JPG) Pinjekernerne ristes på en varm pande til de er gyldne.
Ryst panden ofte og hold øje - det branker let! |
|
![](../images/bulgursalat/bulgursalat_B06.JPG)
Bulguren dryppes godt af i en sigte |
![](../images/bulgursalat/bulgursalat_B07.JPG)
Pres citron/lime |
|
![](../images/bulgursalat/bulgursalat_B08.JPG)
Bland det hele i en skål, og smag til med salt og peber |
![](../images/bulgursalat/bulgursalat_B09.JPG)
Hæld 1/2 dl olie i |
|
![](../images/bulgursalat/bulgursalat_C01.JPG)
Mums! |