|
Salat af grøntsagstern
Til 10 personer som forret |
Alle vægtangivelser = klargjort vægt
|
|
|
-
Klargør grøntsagerne
-
Skyl grøntsagerne.
-
Flæk og udkern agurkerne.
-
Skær tomaterne over og skrab kerner ud.
-
Pil løgene, skær dem i halve, og fjern øverste og
nederste 1/2 cm.
-
Skær fenniklens øverste og nederste 1/2 cm af.
-
Skær Grøntsagerne i 1x1 cm tern.
-
Forbered krydderurterne
-
Skyl og tør krydderurterne grundigt.
-
Pluk bladene af (til den angivne vægt).
-
Hak dem meget fint.
-
Pisk dressingen sammen og bland med grønt og
krydderurter. Smag til med salt og peber.
-
Server med det samme, gerne med hårdtristet, hvidt
brød.
|
|
|