Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
fisk frugt grøntsager kød mælkeprod kolonial andet drikkevarer 

Parmigiano

Italienske oste


Land Italien
Område
Type Hård ost
Mælk  Ko
Fedt
Mejeri  
Hel ost Diameter ca.60 cm
Vægt Hel ost: op mod 30 kg, sælges typisk i stykke á 100-200 g

Parmigiano (stykke)

Kendetegn Tør og salt ost.
Sæson Hele året, skal have lagret mindst 2 somre.
Kvalitetstegn
Portionsstørrelse 
Holdbarhed
Tilberedning Rives eller høvles
Typisk ret Reven ost over/i pastaretter som Pastarulle. Høvles over salat som Salat med Romaine og Asparges. Kan også spises i småstykker som snacks (evt. med god Balsamico over) eller til ostebord.
Drikke
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016