Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Oksebøf, grillet


Til 4 personer

 


Her vist 2 meget små bøffer á ca. 70 g

  1. Kødet tages ud af køleskabet 2-3 timer i forvejen, så det får stuetemperatur før stegningen.

  2. Kødet afpudses (al fedt og sener fjernes), og skæres op i bøffer á 200 g på tværs af fibrene.

  3. Kødet krydres med salt og peber.

  4. Grillpanden varmes op til den er MEGET varm.

  5. Kødet grilles 2-3 minutter på hver side og hviler derefter (ikke tildækket) i 3-5 minutter.

Serveres på varme tallerkener med f.eks. vinhandlersauce, ovnstegte kartoffelbåde og farserede svampe.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017