Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Charcuteri: Parmaskinke

Charcuteri


Latin  
English  
Deutsch  
Francais   
Italiano  
Spaniol
Længde  
Vægt  

Kendetegn Papirtynd skinke, ligner meget San Danielle-skinke, men er lidt saltere og ofte en anelse grovere
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  50-75 g
Holdbarhed
Tilberedning Få slagteren til at skære det - kan næsten kun skæres på en professionel pålægsmaskine - papirtyndt! Spises som det er til brød eller i forretter. Kan bruges som bacon til at vikle om kød etc.
Typisk ret Forret, f.eks. med melon. Kan evt. bruges som luksus"bacon" i f.eks. middagspølser
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016