|
Latin |
|
English |
|
Deutsch |
|
Francais |
|
Italiano |
|
Spaniol |
|
|
|
Længde |
|
Vægt |
|
|
|
|
|
Kendetegn |
Dej af mange lag smør (desværre oftest
det ringere margerine) og hvedemel. Fås frossent oftest
á 450 g. |
Sæson |
|
Område |
|
Kvalitet |
|
Portionsstørrelse |
|
Opbevaring |
Frost |
Holdbarhed |
3 måneder |
Tilberedning |
Tøs op i stuetemperatur i ca. 30-45 min.
Plader kan skilles ad med en kniv efter ca. 15 min.
Hæver op ved bagning og bliver luftigt. |
Typisk ret |
Indbagt fisk (f.eks.
piroger) eller kød (indbagt
oksefilet). Desserter med frugter, f.eks.
æbletærte. |
|
|
|
|
|