Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Peberfrugter

Frugtgrøntsager


Latin capsicum annuum
English pepper
Deutsch
Francais 
Italiano peperone
Spaniol
Længde 10-12 cm
Vægt

Kendetegn Faste, med glat skind. Brug de røde eller gule (de grønne er de mindst spændende).
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse 
Holdbarhed
Tilberedning Skylles, kernehuset fjernes. Smager bedst grillet (lokker den søde smag i kødet frem). Skindet kan fjernes ved at grille dem med skindsiden mod grillen til skindet bliver sort og det bobler. Læg de varme pebre i en plastikpose og luk til i 5-10 minutter - derefter kan skindet let fjernes
Typisk ret Grillet grøntsalat
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016