Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
fisk frugt grøntsager kød mælkeprod kolonial andet  drikkevarer

Karl Johan-svampe, tørrede

Tørrede produkter


Latin Boletus
English  
Deutsch  
Francais   
Italiano funghi porcini secchi
Spaniol
Længde  
Vægt
Kendetegn Helt tørre, svarer til ca. 10 gange så mange tilsvarende friske svampe.
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse 
Opbevaring  
Holdbarhed Mange år, hvis de opbevares tørt
Tilberedning Opblødes 30 min i varmt vand. Vandet smager stærkt af svampen, og kan med fordel sies og bruges i retten.
Typisk ret Bruges som (stærktsmagende) almindelige svampe, f.eks. i stuvninger som i Pastarulle.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017