Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Bruschetta med parmaskinke


24 små appetizers

 

Bruschetta med parmaskinke

  1. Pil og hak hvidløget fint.

  2. Hak oreganoen.

  3. Dræn tomaterne, hak dem groft og kog dem hurtigt sammen med oregano, hvidløg og olien.

  4. Lad det køle af til stuetemperatur (20 min)

  5. Rist brødet let (skal kun akkurat blive lysebrunt) på en brødrister (brødet skal være helt nyristet for at resultatet ikke at blive sejt).

  6. Skyl og pluk basilikumbladene.

  7. På hvert brød lægges:

    1. En tsk tomat

    2. En halv skive skinke

    3. En lille tsk tomat ovenpå

    4. Et basilikumblad

  8. Kværn peber over og server straks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017