Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Mayonnasie


Giver ca. 300 g

 

NB: Olie og æg skal have stuetemperatur før man begynder!

  1. Æggeblommerne tilsættes sennep og lidt salt og piskes seje 1-2 minutter

  2. Et par dråber citronsaft piskes i

  3. Vindruekerneolien tilsættes - i starten et par dråber ad gangen under kraftig piskning indtil massen bliver tung. Herefter kan olie tilsættes i større mængder ad gangen.

  4. Smag til med salt og peber

Kan tilsættes grøntsager til Remoulade.

Urtemayonnaise

Kan tilsættes en håndfuld finthakkede urter som bredbladet persille, kørvel, estragon og evt. 1 presset hvidløg - og bruges som tilbehør til (grillet) kød. Husk godt med salt!

 

 

Aiöli

I stedet for sennep tilsættes 1 stort, knust fed hvidløg og 1 tsk safran.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016