Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Oksefilet-"roastbeef" med gran


Frokostret til 4 personer

 

 

Oksefilet-"roastbeef" med gran

  1. Kødet tørres af og pensles på alle sider med olien.

  2. Nålene pilles af rosmarinkvistene og gnides godt ind i kødet.

  3. Lad det trække tildækket ved stuetemperatur 1 time.

  4. Opvarm en grillpande så den er meget varm.

  5. Pil nålene af kødet (gem dem).

  6. Steg kødet 30-40 sek på hver side.

  7. Tag kødet af og lad det trække 10 min.

  8. Skær i 3-4 mm skiver.

  9. Anret på tallerkener med nålene over, drys med salt og peber (slut evt. af med et par striber god olivenolie).

Server med saltbagte kartofler.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016