Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Parmaskinke med melon


6-8 personer (forret)

 

  1. Del melonen i 2, og fjern kerner/safttrevler i midten.
  2. Skær hver halvdel i 6-8 både, og fjern skrællen ved at lægge båden med skrællen mod bordet og så skære igennem med en skarp kniv fra spids til spids.
  3. Server 3-4 skiver skinke og 2-3 skiver melon sammen på en tallerken.

NOTE  Det ser flot ud at drappere skinken rundt om melonstykket - men er skinken først skåret tyndt ud og lagt i lag, ender det i biksemad hvis man forsøger at tage skinkeskiverne op fra papiret igen i eet stykke...

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017