|
Forloren hare
Til 12 personer (giver to "harer")
-
Tænd ovnen på 250°.
-
Rør kød, æg, rasp, mælk og 1 tsk salt sammen til fars.
-
Skær de tykke baconskiver i små tern.
-
Pil og hak løgene fint.
-
Sauter løg og bacon gyldne i smørret, og kom det hele i
farsen.
-
Fordel farsen som to brød i en bradepande (med høje
sider).
-
Læg baconskiverne, så de overlapper på tværs af
brødene. Fold til sidst enderne af baconstykkerne ind under brødene i hver
side.
-
Sæt bradepanden i den 250°
varme ovn.
-
Efter 20 min sænkes temperaturen til 175°
og fløden hældes ved.
-
Bag i 30 min.
-
Tag bradepanden ud, hæld saucen i en
gryde og tildæk farsbrødene.
-
Kog sovsen ind og smag til med salt
og peber.
Server med
kartoffelmos,
syltede rødbeder og tyttebærsyltetøj eller
ribsgele.
|
|
|