Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Forloren hare


Til 12 personer (giver to "harer")

 

Forloren hare
  1. Tænd ovnen på 250°.

  2. Rør kød, æg, rasp, mælk og 1 tsk salt sammen til fars.

  3. Skær de tykke baconskiver i små tern.

  4. Pil og hak løgene fint.

  5. Sauter løg og bacon gyldne i smørret, og kom det hele i farsen.

  6. Fordel farsen som to brød i en bradepande (med høje sider).

  7. Læg baconskiverne, så de overlapper på tværs af brødene. Fold til sidst enderne af baconstykkerne ind under brødene i hver side.

  8. Sæt bradepanden i den 250° varme ovn.

  9. Efter 20 min sænkes temperaturen til 175° og fløden hældes ved.

  10. Bag i 30 min.

  11. Tag bradepanden ud, hæld saucen i en gryde og tildæk farsbrødene.

  12. Kog sovsen ind og smag til med salt og peber.

Server med kartoffelmos, syltede rødbeder og tyttebærsyltetøj eller ribsgele.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016