Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Parmaskinke med radicchio og balsamico


8 personer (forret)

 

  1. Fjern de yderste blade af salaten
  2. Skær hvert hoved i 2 (på langs) og skær derefter hver halvdel i meget tynde skiver. Skyl og tør dem.
  3. Bland olivenolien med balsamico, sennep og smag til med salt og peber. Bland den tørrede salat i
  4. Læg 3 skiver skinke på hver tallerken og dæk med et par spsk. radicchio-salat
  5. Høvl parmesanosten i 2-3 cm brede og papirtynde skiver henover
  6. Dryp lidt olivenolie over og server straks
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017