Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Sortfodsskinke med olivenbutterdej


Snack til 24 personer (som en del af flere snacks - her er en til hver).

 
  • 12 tynde, store skiver sortfodsskinke

  • 3 skiver butterdej

  • 30 g oliventapanade

  • 15 g parmesan

  • Tandstikkere

 Sortfodsskinke med butterdej

  1. Skær skinken ultratyndt (tykkelse 1 på pålægsmaskine hvis muligt).

  2. Fjern store stykker fedt, og del hver skive i 2 (hvis skiverne er store).

  3. Smør oliventapanade på butterdejspladerne og drys parmesan på.

  4. Bag i en 200° varm ovn (varmluft) i 10-15 min til dejen er gylden.

  5. Tag ud og køl af på en rist.

  6. Fold skinken om butterdejsstykkerne og sæt en tandstikker igennem.

Server som en del af snacks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017