Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Bresaola


Til 4 personer (forret)

 


Bresaola med olie/citron

  1. Skær kødet super-papirtyndt (frys det evt.en times tid først, så er det nemmere at skære tyndt) - kan faktisk kun gøres med en pålægsmaskine eller muligvis en meget skarp tyndbladet kniv.

  2. Fordel skiverne på en stor tallerken (evt. tallerkenanrettes)

  3. Dryp olivenolie over.

  4. Dryp citronsaft over.

  5. Kværn lidt frisk peber over og server STRAKS (skal retten vente mere en et par minutter dækkes den straks med tætsluttende køkkenfilm, for kødet tørret ekstremt hurtigt ud).

Serveres med grøn salt og godt brød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017