Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Flank steak, sous vide


Til 10-12 personer

 

 

  1. Rør lagen sammen.

  2. Punkter kødet punkteres med en Jaccard kødmørner (eller en tynd, spids og skarp kniv) og læg det med lagen i en ziplock-pose, hvor al luften presses ud og posen lukkes.

  3. Læg på køl i 2-3 dage.

  4. Tag kødet op og vakumpak det.

  5. Kog sous vide ved 54° i 1 time (meget bid) til 24 timer (meget mørt).

  6. Skær kødet ud i portionsstykker og dup dem tørre.

  7. Brun på begge sider i smør på en middelvarm pande i 45 + 45 sek.

Kan også bruges koldet og i skiver i en salat.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016