Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Millionbøf


Til 12-14 personer (giver ca. 2 kg)

 

Millionbøf
  1. Tag kødet ud af køleskabet 1/2 time før, så det ikke er for koldt (så koger det).

  2. Rens og klargør løgene (brug evt. en køkkenmaskine til at snitte).

  3. Sauter løgene lysebrune i smørret (i en stor gryde).

  4. Tilsæt kødet og hak i det indtil det har skiftet farve (det skal ikke brunes).

  5. Tilsæt tomatpuré og mælk og rør det igennem.

  6. Kog ved mellemvarme i 15-20 min. under låg.

  7. Rør Maizena op i 1/2 dl koldt vand og tilsæt sammen med engelsk sauce.

  8. Kog igennem i 2-3 minutter

  9. Smag til med salt, peber og evt. engelsk sauce.

Serveres med pasta, ris eller kartofler.

 

PS. Den danske variant af Sauce Bolognese, der er mere krydret.

 

NOTE  Kan fryses.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017