|
Millionbøf
Til 12-14 personer (giver ca. 2
kg)
-
Tag kødet ud af køleskabet 1/2 time før, så det
ikke er for koldt (så koger det).
-
Rens og klargør løgene (brug evt. en
køkkenmaskine til at snitte).
-
Sauter løgene lysebrune i smørret (i en stor gryde).
-
Tilsæt kødet og hak i det indtil det har skiftet farve
(det skal ikke brunes).
-
Tilsæt tomatpuré og mælk og rør det igennem.
-
Kog ved mellemvarme i 15-20 min. under låg.
-
Rør Maizena op i 1/2 dl koldt vand og tilsæt sammen med
engelsk sauce.
-
Kog igennem i 2-3 minutter
-
Smag til med salt, peber og evt. engelsk sauce.
Serveres med pasta, ris eller kartofler.
PS. Den danske variant af
Sauce Bolognese, der er mere krydret. NOTE Kan fryses. |
|
|