|
Sortfodsskinke-snacks
Snack til 24 personer
|
Vinforslag: Fino sherry
|
Melon-snacks
Butterdejs-snacks
-
(100 g skinke i skiver)
-
3 skiver butterdej
-
30 g oliventapanade
-
15 g parmesan
Mozzarella-snacks
|
Skinkesalat
|
-
Skær skinken ultratyndt (tykkelse
1 på
pålægsmaskine hvis muligt).
-
Fjern store stykker fedt, og del hver skive i 2 (hvis
skiverne er store).
-
Butterdejs-snack (af 12 store eller 24 små skiver
skinke)
-
Smør oliventapanade på butterdejspladerne og drys
parmesan på.
-
Bag i en 210° varm ovn (varmluft) i 10-15 min til dejen
er gylden.
-
Tag ud og køl af på en rist.
-
Fold skinken om butterdejsstykkerne og sæt en tandstikker igennem.
-
Melon-snacks (af 12 store eller 24 små skiver skinke)
-
Skær skrællen af frugten, skær den i skiver på 2-3 cm
-
Skær skiverne i 3 cm bjælker.
-
Skær 24 stykker på hver 10 cm af bjælkerne.
-
Fold skinken om frugtstykkerne og sæt en tandstikker igennem.
-
Mozzarella-snacks (af 12 store eller 24 små skiver
skinke)
-
Fold skinken om en miniost og sæt en tandstikker igennem.
-
Skinkesalat (af 12 store eller 24 små skiver skinke)
-
Klargør grøntsagerne.
-
Fjern det meste af fedtet fra skinken (der skal være
100 g tilbage).
-
Hak skinken (evt. i kødhakker) sammen med grøntsagerne
(ikke agurken).
-
Kom skinkesalaten i en plasticpose, snør den til, og
klip et lille hul i bunden i den ene side.
-
Sæt på køl indtil lige inden serveringen.
-
Flæk agurken og skær 2 mm skiver af hver del
(halvmåner til pynt).
-
Fordel massen i 24 skeer og sæt en agurkehalvmåne på
toppen.
|
|
|