|
Svinehjerte-ragout tilberedt Sousvide
4 personer - OBS: Startes dagen
før.
Alle mål er klargjort vægt. |
|
-
Klargøring
-
Skær hjerterne op og rengør for blod. Skær alle sener
af og del i strimler på 2x2 cm eller 3x3 cm tern.
-
Pil løgene (skold evt. hurtigt for at løsne skallen),
og skær top og bund af. (Hvis du bruger skalotteløg: Skær dem i 1/2 cm tykke
skiver.)
-
Skræl gulerødderne og skær dem i 2 cm tykke skiver
(meget tykke gulerødder flækkes først).
-
Krydr godt med salt og peber.
-
Sous Vide
-
Kom det hele i en stor vakuumpose og luk den.
-
Tilbered i 70° vandbad i 24 timer.
-
Færdiggøring
-
Si saucen fra (gem resten!)
-
Lav en melbolle: Smelt smørret i en stor gryde og rist
melet godt deri (3-4 min).
-
Tilsæt den siede sauce lidt efter lidt under piskning.
Kog igennem 3-4 min.
-
Hæld ragouten tilbage i saucen og varm igennem.
-
Drys evt. med persille
Server med kartoffelmos
eller ris. |
|
|
|