Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Svinehjerte-ragout tilberedt Sousvide


4 personer - OBS: Startes dagen før.

Alle mål er klargjort vægt.

 
  1. Klargøring

    1. Skær hjerterne op og rengør for blod. Skær alle sener af og del i strimler på 2x2 cm eller 3x3 cm tern.

    2. Pil løgene (skold evt. hurtigt for at løsne skallen), og skær top og bund af. (Hvis du bruger skalotteløg: Skær dem i 1/2 cm tykke skiver.)

    3. Skræl gulerødderne og skær dem i 2 cm tykke skiver (meget tykke gulerødder flækkes først).

    4. Krydr godt med salt og peber.

  2. Sous Vide

    1. Kom det hele i en stor vakuumpose og luk den.

    2. Tilbered i 70° vandbad i 24 timer.

  3. Færdiggøring

    1. Si saucen fra (gem resten!)

    2. Lav en melbolle: Smelt smørret i en stor gryde og rist melet godt deri (3-4 min).

    3. Tilsæt den siede sauce lidt efter lidt under piskning. Kog igennem 3-4 min.

    4. Hæld ragouten tilbage i saucen og varm igennem.

    5. Drys evt. med persille

Server med kartoffelmos eller ris.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016