Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Hjortemedaljon med avocado/chili-creme


4 personer

 

 

Hjortemedaillon
  1. Kødet tages ud af køleskabet i god tid (mindst 1/2 time)

  2. Skær avocadoen over, fjern sten og skrab kødet ud med en spiseske.

  3. Flæk chili, skrab kernerne ud med en teske og skær kødet i bittesmå tern.

  4. Blend avocadokød, limesaft og salt og tilsæt chili-ternene. Sæt på køl.

  5. Steg kødet ved pæn varme i 2+2 minutter og lad hvile i 5-10 min let tildækket med et klæde (ikke stanniol).

  6. Læg en skefuld avocadomos på kødet.

Server på varme tallerkener med et stykke godt flutes og en grøn salat.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017