Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Okse-culotte

Okse


Latin Bos taurus
English
Deutsch
Francais 
Italiano mazo
Spaniol
Længde  
Vægt  

Okse-culotte
(her et stykke på 1,3 kg fra australsk kvæg)

Kendetegn Øverste, bageste del af tykstegen. Kan være sejt, hvis det ikke tilberedes forsigtigt (langvarigt ved lav varme)
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  200 g
Holdbarhed
Tilberedning Tages ud af køleskabet i god tid (1-2 timer). Som hel steg: Brunes ved god varme og steges derefter ved lavere varme (160°-180°) i ovn.
Typisk ret Okseculotte
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017