Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Svin: Nakkefilet

Svin


Latin
English
Deutsch
Francais   
Italiano
Spaniol
Længde 40-50 cm
Vægt ca. 1200 g

Svine, nakkefilet

Svine, nakkefilet
Svine, nakkefilet
Svine, nakkefilet Svine, nakkefilet
Kendetegn Fedtmarmoreret
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  150 g
Holdbarhed
Tilberedning Steges hel eller skæres ud som bøffer (kotelletter uden ben). God til sousvide-tilberedning.
Typisk ret Bøffer, tyndskåret steg (f.eks. filet med tun), i pølser eller postej.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016