Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Lam (bov)

Lam


Latin ovis
English lamb
Deutsch
Francais 
Italiano agnello
Spaniol
Længde  
Vægt 1-1,5 kg

Bov (delt) af et lille lam
set fra under- og overside

Lam, bov (udbenet)

Udbenet (øverste knogle og skulderblad fjernet) og snøret

Lam, bov (udbenet)
Lam, bov (udbenet) Lam, bov (udbenet)
Kendetegn
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  300 g (150 g uden ben)
Holdbarhed
Tilberedning Afpudses for store fedtklumper, tilberedes ved lav varme i lang tid.
Typisk ret Bov i cocotte, Bov i terninger
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016