Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Coniglio in umido (kaningryde)


Til 6 personer. Ligurien.

 

  1. Del kaninen i 8-10 stykker, skyl og aftør dem grundigt.

  2. Skær hvidløgsfeddene i tynde skiver og brun det i olie/smør i en sauterpande sammen med rosmarin, salvie og laurbærblade.

  3. Brun kaninstykkerne og krydr med salt, peber og muskat.

  4. Hæld et glas hvidvin ved, kog op og sænk varmen.

  5. Flå og hak tomaterne groft og hæld dem i sauterpanden.

  6. Lad det simre i 45 min (kylling kun 35 min) under låg, og hæld evt. lidt mere vin ved, hvis det er ved at koge tørt.

  7. Strø pinjekerner og grofthakkede persilleblade over ved serveringen.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017