Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Charcuteri: San Danielle-skinke

Charcuteri


Latin  
English  
Deutsch  
Francais   
Italiano  
Spaniol
Længde  
Vægt  

 

Kendetegn Silkeblød og papirtynd skinke, ligner meget Parmaskinke, men er lidt sødere
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  50-75 g
Holdbarhed Få timer efter udskæring daler kvaliteten.
Tilberedning Få slagteren til at skære det - kan næsten kun skæres på en professionel pålægsmaskine - papirtyndt! Spises som det er til brød eller i forretter. Kan bruges som bacon til at vikle om kød etc.
Typisk ret Med melon
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016