Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Perleløg (sylteløg)

Løg


Latin allium cepa
English little shallots,  pickled yellow shallots, pickled shallots
Deutsch Kleine Schalotten, Gelbe Silberzwiebeln, Silberzwiebeln, Einlege Zwiebeln
Francais  petits échalotes,  échalotes jaune aigres, petits oignons blanc aigres(-doux), échalotes aigres(-doux) (petits)
Italiano cipolline
Spaniol
Længde 2-3 cm
Vægt  
Perleløg (sylteløg)
Perleløg (sylteløg)
Kendetegn Fast, med tør yderste skal
Sæson jul-okt
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse 
Opbevaring Meget tørt (ikke i plastpose)
Holdbarhed 1-2 uger
Tilberedning Yderste tørre skal pilles af, hakkes eller skæres i skiver. Nemmest at pille hvis man først lægger løgene i vand i 20-30  min Derefter kan toppen skæres næsten igennem (hiv skallen af derfra) - og derefter skæres bunden næsten igennem (og skallen hives af derfra).
Typisk ret Sammenkogte retter, syltede grøntsager.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017