|
Agurkecreme
Tilbehør til 5-6 personer
|
|
Evt.
|
|
-
Skyl, flæk og udkern agurken, og riv
den groft
-
Drys med saltet, rør
det godt rundt og lad det trække
ca. 15-30 min
-
Skyl agurken grundigt 4-5 gange, dup den tør og hæld den i en skål.
-
Pres saften af citronen i.
-
Pil og hak hvidløget fint.
-
Skyl, tør og finhak evt. krydderurter.
-
Bland yoghurten og resten i skålen og vend godt
rundt.
Giv evt. 75 g hakkede
hasselnødder,
valnødder,
usaltede
pistacienødder eller letristede
pinjekerner
som gæsterne selv kan drysse på (af hensyn til evt. allergikere).
Serveres f.eks. til
koriandergravet
okseinderlår,
lammekebab eller persiske
fiskeboller. |
|
|