Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Charcuteri: Bresaola

Charcuteri


Latin  
English  
Deutsch  
Francais   
Italiano Bresaola
Spaniol
Længde  
Vægt  

Kendetegn Tørret og letsaltet okseinderlår.
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  50-70 g
Holdbarhed Ugevis indpakket på køl.
Tilberedning Skal skæres ekstremt tyndt (papirtyndt), kan i praksis kun gøres på en pålægsmaskine. Bliver meget hurtigt tørt efter udskæring.
Typisk ret Kan serveres med flager af parmesan, rucolasalat og olie/citron dryppet over - eller blot med olie/citron og friskkværnet peber.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016