|
Grillet multe
4
personer
-
Tænd grillen med brænde i god tid (1
time), så gløderne kan nå at blive helt hvide.
-
Rens fisken (skær bugen op fra gathullet, fjern
indvolde, og skyl/skrab ALT blod fra bughulen bort).
-
Fjern gællerne (riv, klip dem af).
-
Skyl grøntsager/krydderurter, skær dem i stykker.
-
Krydr bughulen godt med salt og peber og stop
grøntsager/krydderurterne ind.
-
Smør olie på ydersiden.
-
Smør grilristen med olie og sæt den over varmen i 10-15
minutter (15 cm afstand fra gløderne)
-
Læg fisken på risten og grill ca. 6-8 min på hver side
-
Læg over på et fad.
-
Skær op i ryggen, fjern skind (pas på at skællene ikke
kommer på serveringsfad/tallerken) og tag fileter af og over på tallerken.
-
Smag til med salt og peber.
Server med nye kartofler. |
|
|