Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Grillet multe


4 personer

 

Grillet multe
  1. Tænd grillen med brænde i god tid (1 time), så gløderne kan nå at blive helt hvide.

  2. Rens fisken (skær bugen op fra gathullet, fjern indvolde, og skyl/skrab ALT blod fra bughulen bort).

  3. Fjern gællerne (riv, klip dem af).

  4. Skyl grøntsager/krydderurter, skær dem i stykker.

  5. Krydr bughulen godt med salt og peber og stop grøntsager/krydderurterne ind.

  6. Smør olie på ydersiden.

  7. Smør grilristen med olie og sæt den over varmen i 10-15 minutter (15 cm afstand fra gløderne)

  8. Læg fisken på risten og grill ca. 6-8 min på hver side

  9. Læg over på et fad.

  10. Skær op i ryggen, fjern skind (pas på at skællene ikke kommer på serveringsfad/tallerken) og tag fileter af og over på tallerken.

  11. Smag til med salt og peber.

Server med nye kartofler.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016