Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Fyldte ansjoser


4 personer. (Fra Ligurien, It: Acciughe ripiene al forno)

 

 

Klargøring af fiskene

  1. Skær bugen op på ansjoserne og skær hovedet næsten af fra bugsiden. Hiv hovedet af - med lidt held følger indvoldene med, ellers skrabes de ud med fingeren.
  2. Fisken åbnes, trykkes flad og lægges med skindsiden nedad
  3. (evt.: rygbenet trækkes af fra hovedsiden.)

 

Tilberedning

  1. Bollen sættes i blød i mælken.
  2. Hak 4 af ansjoserne og bland dem (i en skål) med bolle, æg, ost, hvidløg og merian. Smag fyldet til med salt og peber
  3. Kom fyldet i ansjoserne og stil dem med bugen (fyldet) opad i et ovnfast fad, der først er smurt med olivenolie og drysset med rasp
  4. Bages ved 200º i 12-15 min. til overfladen er gylden
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017