Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Blæksprutter (Polpo) med pasta


Med pasta. Til 4 personer

 

Klargør blæksprutterne

  1. Mund, øjne og indvoldene tages ud og smides væk

  2. Kroppen skylles grundigt.

  3. Skindet (kan være genstridigt) trækkes af kroppen

  4. Krop og arme skæres i grove stykker

Tilberedning

  1. Løgene steges klare ved middel varme i olien

  2. Tilsæt tomatstykkerne og krydr med salt og peber. Kog til mos ved middel varme i ca. 20-30 min.

  3. Sæt vand over til pasta.

  4. Når pastaen kommes i, opvarmes en ny pande med 1 spsk. olie og blæksprutterne steges i 1-2 minutter ved høj varme. Blandes derefter med tomatsovsen.

  5. Den afdryppede pasta anrettes med blækspruttesovsen over - og et drys krydderurter på toppen. Serveres straks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016