|
Blæksprutter (Polpo) med pasta
Med pasta. Til 4 personer
Klargør blæksprutterne
-
Mund, øjne og indvoldene tages ud og
smides væk
-
Kroppen
skylles grundigt.
-
Skindet (kan være
genstridigt) trækkes af kroppen
-
Krop og arme skæres i grove stykker
Tilberedning
-
Løgene
steges klare ved middel varme i olien
-
Tilsæt tomatstykkerne og krydr med salt og peber. Kog til mos
ved middel varme i ca. 20-30 min.
-
Sæt vand over til pasta.
-
Når pastaen kommes i, opvarmes en ny
pande med 1 spsk. olie og blæksprutterne steges i 1-2 minutter ved høj varme. Blandes derefter med tomatsovsen.
-
Den afdryppede pasta anrettes med
blækspruttesovsen over - og et drys krydderurter på toppen.
Serveres straks.
|
|
|