-
Ovnen tændes på max. grill.
-
Peberfrugterne halveres, kernerne fjernes og de lægges
med skindet opad på sølvpapir på en bageplade.
-
Peberfrugterne sættes i ovnen og grilles til skindet
er helt sort (pas på dem!). Tages ud og kommes i en plasticpose og lukkes
til, indtil de er kolde.
-
Vandet til pastaenn sættes over.
-
Skindet tages af havtaskekæberne,
de tørres af og krydres med salt og peber.
-
Forårsløgene klargøres og skæres i
2-3 cm stykker på skrå.
-
Skindet pilles af pebrene og de skæres i strimler. Basilikum og hvidøg hakkes fint og
blandes med peberfrugter og 1/4 dl olie.
-
Salt (2 spsk) kommes i pastavandet, og
pastaen kommes i.
-
En tefalpande varmes op med 1/4 dl
olivenolie, og havtaskekæberne brunes deri (3+2 minutter). Fisken flyttes
over på et varmt fad og dækkes til med sølvfolie.
-
Forårsløgene svitses 1-2 minutter, og
panden koges af (ind) med Noilly Prat (3-5 minutter) og derefter med med
fløde og safran.
-
Pastaen dryppes af i et dørslag.