Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Nougat (hård)


Til is etc. (passer til 1liter is)

 

Nougat (hård)
  1. Rist nødderne på en mellemvarm pande (eller i en 200° varm ovn) til de er gyldne.
  2. Hak nødderne.
  3. Varm sukkeret på en stor tefalpande ved god varme. Hold øje med det, men rør IKKE i det (ryst evt. panden for at fordele) – efter 5-7 min begynder det at smelte (omkring 90°)
  4. Hæld nødderne i når alt sukker er smeltet og rør godt til nødderne er helt dækkede.
  5. Hæld/smør ud på bagepapir på en bageplade, og lad det køle helt af (en halv time).
  6. Bræk/skær i grove stykker eller hak det afhængigt af anvendelsen.

Bruges f.eks. til nougatis.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017