Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Chokolademousse i sifon


Til 6-8 små portioner - mætter! Brug en 1/2 liter sifon

 

 

  1. Hak chokoladen (skær den i tyndest mulige flager).

  2. Kom chokoladeflager og resten af ingredienserne i en lille gryde og varm op (50-60°) under omrøring/piskning til massen er helt homogen og uden klumper.

  3. Køl af til stuetemperatur (hvis det skal gå hurtigt i køleskab/fryser).

  4. Si ned i en 1/2 liter sifon og luk den til.

  5. Vend på hovedet og sæt 1 patron i. Ryst 4-5 gange.

  6. Sæt i køleskab 2-3 timer på hovedet.

  7. Fordel i små portionsskåle og server straks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 28-03-2024