-
Læg husblassen i blød i koldt vand.
-
Kom citronskal og citronsaft fra 3 citroner samt 75 g sukker i en
gryde og kog det op.
-
Pisk de andre 75 g sukker og æg sammen i en skål indtil sukkeret ikke knaser mere og
massen er hvidgul.
-
Hæld citruslagen fra gryden over i skålen med
æggemassen mens du pisker.
-
Hæld citrus/æggemassen tilbage i gryden og varm den ved
lav varme under omrøring til den tykner.
-
Tag gryden af, pres husblassen fri for væde og rør den
i.
-
Tilsæt smørret i tern lidt ad gangen og rør dem helt ud
før de næste tilsættes.
-
Lad cremen køle af 10-15 min.
-
Hæld citroncremen over midten af
kagen i formen og lad den løbe ud til kanten. Hjælp evt. til med en spatel,
men pas på ikke at male op ad kanten.
-
Lad kagen køle af i mindst 3-4 timer
så cremen sætter sig og kan skæres skarpt.