Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Æblebradepandekage


20 personer (passer til en 40 cm bradepande). Smager dejligt, mener MEGET mættende - måske bedre som halv portion/i en større form (bliver så ikke så høj).

 

  1. Æblerne skrælles og skæres i tynde både.

  2. Æg og 375 g sukker piskes helt hvidt (5 minutter i maskine)

  3. Smørret smeltes og formen smøres, resten hældes i dejen.

  4. Skift til rørekroge og sigt hvedemel, bagepulver og kartoffelmel i dejen, og rør den helt jævn.

  5. Skær marcipanen i små stykker.

  6. Bland 1/2 spsk stødt kanel med 2 spsk sukker.

  7. Hæld dejen en stor skål og bland æbler og marcipan godt ind i dejen (der er tyktflydende). Hæld det hele over i bradepanden.

  8. Drys med kanelsukkeret og i en 165 grader varm ovn i en time (den skal være stivnet i midten).

Man kan evt. servere lidt vanilleis til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017