|
Mango med hvid chokolade-youghurt
Til 4 personer
Frugt
-
Mangofrugten skrælles, flækkes og stenen fjernes
(evt. med en særlig mangosten-fjerner).
-
Frugten skæres i 3x3 cm tern, dækkes med film og stilles
på køl.
Creme
-
Chokoladen hakkes fint, kommes i en
platicskål og smeltes forsigtigt i mikroovnen (ca. 2 min ved 800W)
-
Youghurten hældes i en anden skål, og den smeltede
chokolade piskes i lidt efter lidt til en ensartet, glat creme
Nødder
-
Nødderne afskalles (gnub dem i et viskestykke) og
hakkes groft
-
Rist nødderne forsigtigt (de branker let) på en middelvarm pande
til de er brune (men ikke sorte) og køl af.
Anretning
-
Fordel mangotern i 4 små skåle.
-
Fordel cremen over.
-
Drys med ristede nødder.
|