Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Mango med hvid chokolade-youghurt


Til 4 personer

 

 

Frugt

  1. Mangofrugten skrælles, flækkes og stenen fjernes (evt. med en særlig mangosten-fjerner).

  2. Frugten skæres i 3x3 cm tern, dækkes med film og stilles på køl.

Creme

  1. Chokoladen hakkes fint, kommes i en platicskål og smeltes forsigtigt i mikroovnen (ca. 2 min ved 800W)

  2. Youghurten hældes i en anden skål, og den smeltede chokolade piskes i lidt efter lidt til en ensartet, glat creme

Nødder

  1. Nødderne afskalles (gnub dem i et viskestykke) og hakkes groft

  2. Rist nødderne forsigtigt (de branker let) på en middelvarm pande til de er brune (men ikke sorte) og køl af.

Anretning

  1. Fordel mangotern i 4 små skåle.

  2. Fordel cremen over.

  3. Drys med ristede nødder.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017