|
Fragilité med kaffecreme
12 personer - startes gerne dagen før!
Bunde
Fyld
|
|
Bundene
-
Tænd ovnen på 150°.
-
Smut mandlerne (hæld i kogende vand 30 sek og derefter
i iskoldt vand, derefter kan skindet smuttes af).
-
Hak mandlerne fint og bland med sukkeret.
-
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i
mandelsukkeret.
-
Fordel massen på 2 x bagepapir på bageplader. Hver
halvdel skal være på ca. 30 x 40 cm.
-
Bag ved
150°
i 30 min.
-
Pil papiret af med det
samme (fugt det evt. nedefra med et fugtigt viskestykke først).
Cremen
-
Tag smørret ud, så det kan blive blødt.
-
Pisk æggeblommer og sukker hvidt til sukkeret er
opløst.
-
Rør espressokaffepulveret i smørret, og rør derefter
æggesukkeret i.
-
Pisk fløden ret stiv, og vend den i kaffe/æggemassen.
Samling
-
Læg den ene bund på et stykke bagepapir på et stykke
pap (det skal kunne være i fryseren).
-
Fordel cremen på bunden, og læg den anden bund ovenpå,
og pres dem let sammen.
-
Pak i tæt folie og frys mindst 2 timer.
Tag den ud en halv time før serveringen, og skær den
evt. i stykker og sigt flormelis over (som på billedet). |