- Bund
- Smelt smørret og rør det sammen med brun farin, mel og kokos
- Hæld massen ud i en smurt bageform (20x20 cm).
- Bag bunden i 10 (Rational-ovn 8) min ved 170°.
- Karamelfyld
- Bland kondenseret mælk, salt og smør i en gryde og varm det
op ved mellem varme under stadig omrøring. Varm i 8-10 min til
massen er tyknet lidt.
- Fordel massen over den bagte bund og bag i yderligere 10
(Rational-ovn 8) min
ved 170°.
- Tag kagen ud og lad den køle helt af (ellers vil næste lag
chokolade blandes med karamellen).
-
Chokoladeovertræk
- Hak chokoladen og smelt den ved mellemvarme (30%) i ca. 5
min sammen med
smørret - rør rundt hele tiden så der ikke er noget der brænder
på.
- Fordel massen over kagen og sæt på køl i 2-3 timer - eller endnu
bedre en dag eller to.
Kan holde mindst en uge (teoretisk grænse, ikke efterprøvet).
|