Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Rugbrødschips med honning


Til 10 personer.
 

 

Rugbrødschips med honning
  1. Rugbrødet skæres i papirtynde (1,5 mm) skiver (på pålægsmaskine hvis muligt)

  2. Honningen varmes lidt op i en tefalgryde, så den bliver flydende.

  3. Skiverne deles (f.eks. diagonalt som her) og lægges på bagepapir (2 bageplader).

  4. Skiverne pensles med den smeltede honning.

  5. Bages ved 220° varmluft i 3-4 minutter til de er gyldentbrune men ikke brankede - pas på: Det går hurtigt!

Serveres til f.eks. stikkelsbærfool eller rosmarinæbler med calvadosflødeskum.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017