Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Makroner


10-15 store makroner

 

  1. Mandlerne smuttes (i kogende vand 20 sek. først) og hakkes fint.

  2. Æggehviderne piskes stive med sukkeret

  3. Mandler og flormelis vendes forsigtigt i.

  4. Sættes med en ske i små toppe på en bageplade med bagepapir (med god afstand - de flyder ud)

  5. Bages ved 180º i 10-12 minutter (de skal stadig være lidt seje indeni)

  6. Afkøles på en rist.

NOTE  Kan opbevares i en lufttæt beholder 1-2 uger.

 

Kan købes færdige, men det er ikke det samme...

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016