Rør
-
Tag smørret ud 1/2 time før (eller lun det 1/2 min i
mikroovn - det skal være blødt men ikke flydende).
-
Tænd ovnen på 180°.
-
Rør alle ingredienser til dejen sammen i røremaskine.
-
Fordel dejen på 2 bageplader: Smør dejen tyndt ud på en
silikonemåtte/smurt bagepapir (helt til kanten).
-
Bag pladen til dejen begynder at sætte sig lidt (ca. 5
min).
-
Tag pladen ud og skær dejen i rektangler på cirka 10 x
6 cm, mens den stadig ligger på pladen.
-
Bag de udskårne stykker i ovnen cirka 2-3 minutter til
de er let gyldne (hold øje med dem). Den må IKKE blive brune i kanterne, for
så er de blevet for stive.
-
Tag pladen og og løft et stykke af og fold det om
skaftet på en grydeske. Det skal gå meget stærkt, for kagerne bliver hurtigt
sprøde.
-
Fortsæt på samme måde, til massen er brugt op.
-
Rullerne kan evt. opbevares i en lufttæt beholder et
par dage.
Fyld
-
Hak chokoladen.
-
Kog fløden op og tilsæt chokoladen.
-
Bland og sæt på køl (kan nu vente nogle timer).
Anretning
-
Når fyldet er helt koldt, piskes det til skum.
-
Kom cremen i en sprøjtepose og fyld rullerne.
NB. Cremen må ikke fyldes i rørene før til sidst, ellers
bliver de bløde.
|