Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Æblemos med yoghurt-flødeskum og rugbrødscrumble


10 personer

 

  1. Pisk fløden til næsten stift flødeskum.

  2. Bland med yoghurten og den (evt. blendede) vaniljesukker.

  3. Riv rugbrødet så fint som muligt.

  4. Smelt smør og honning på en pande og rist rugbrødet til det er helt mørkt, men ikke branket. Hæld på køkkenrulle og lad det køle af.

  5. Fordel æblemosen i 10 portionsglas (150 g).

  6. Fordel yoghurt-flødeskummen over (60 g).

  7. Stil tildækket på køl i 0-6 timer.

  8. Drys med rugbrødscrumble lige inden serveringen.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017