Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Panna Cotta med kærnemælk og lakrids


6 personer

 

Creme

  1. Riv den gule skal af en halv citron og hæld det i en gryde med piskefløde og sukker.

  2. Varm op ved mellem varme og lad det simre i 15 min (pas på, det koger let over).

  3. Tag af blusset og køl af i 5 min.

  4. Udblød husblasen i koldt vand, knug vand af den og smelt i fløden.

  5. Køl af til stuetemperatur.

  6. Tilsæt kærnemælk og smag til med ekstra sukker og citronsaft om nødvendigt.

  7. Fordel i 6 glas, kopper eller små skåle.

  8. Køl af, dæk med film og sæt i køleskabet i mindst 4 timer (gerne til næste dag).

Anretning

  1. Læg kammerjunkerne i en plastikpose og knus dem groft med en flaske eller lignende.

  2. Rens jordbærrene og skær dem i mundrette skiver eller kvarte.

  3. Bland lakridspulveret med kammerjunkere og jordbær og fordel over cremen.

  4. Skyl, tør og hak basilikumbladene fint og fordel dem på toppen.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016