|
Latin |
brassica rapa var. pekenensis |
English |
pe-tsai, peking cabbage, wong
bok, chinese cabbage |
Deutsch |
selleriekohl, chinakohl,
chinesischer kohl, pekingkohl |
Francais |
pé-tsai, pe-tsai, chou de
Pékin, chou de Chine, chou chinois |
Italiano |
pe-tsai |
Spaniol |
|
|
|
Længde |
40 cm |
Vægt |
|
|
|
|
|
Kendetegn |
Sprøde og tykke blade, meget vandholdig
og smager ikke af meget i sig selv |
Sæson |
|
Område |
|
Kvalitet |
|
Portionsstørrelse |
|
Holdbarhed |
1 uge i køleskab |
Tilberedning |
Fjern de yderste blade, skyl og snit
resten lige inden brug |
Typisk ret |
Tilfører ikke grønne salater afgørende
værdi, kan i stedet bruges som en del af varme
(kinesiske) retter, ex. Indonesisk
rejesuppe |
|
|
|
|
|