|
Muffins med blåbær eller banan
30 små muffins (á ca. 1/2 dl)
Fyld:
|
|
-
Tag smørret ud, så det bliver blødt.
-
Skræl bananerne, flæk dem og skær dem i 1 cm skiver.
-
Skyl og tør citronen, og riv den yderste, gule skal.
-
Pisk smør og sukker hvidt.
-
Pisk citronskal og 1 æg ad gangen i.
-
Sigt mel og bagepulver i blandingen og tilsæt mælk. Rør
godt igennem.
-
Del dejen i 2: Den ene blandes med bananstykkerne og
den anden med blåbær (vend dem forsigtigt i, så de ikke smatter for meget og
farver dejen som på billedet).
-
Hæld dejen i papirmuffins-forme og bag i ovnen ved 200°
i ca. 20 min (de vil hæve ca. 50%)
-
Køl af på en rist.
Kan gemmes 1 dag i plastikpose eller fryses.
Se også Kokos/æble-muffins. |