-
Tag smørret ud af køleskabet, så det kan blive blødt.
-
Tænd ovnen på 165º.
-
Skræl gulerødderne og riv dem groft.
-
Rist hasselnødderne på en tør pande (vend ofte) til de
bliver mørke men ikke sorte. Hæld dem over i et viskestykke og gnid skindet
af. Hak dem groft.
-
Hak chokolade og ingefær groft.
-
Pisk ahornsirup, sukker og smør til sukkeret ikke
knaser mere.
-
Pisk æggene i et ad gangen (det skiller!).
-
Sigt mel og bagepulver i en anden skål og vend det
forsigtigt i æggemassen sammen med resten af ingredienserne.
-
Hæld
i en springform (tefal eller smurt) og bag i varmluftovn ved 165º
i ca. 45 min til kagen er fast.
-
Lad kagen køle af i formen.
-
Kom flormelis i en sigte og sigt det
over kagen (rør rundt med en ske i sien) - start ude i siderne.
-
Tag den forsigtigt ud af formen og
læg den på en fad.