Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
fisk frugt grøntsager kød mælkeprod kolonial andet  drikkevarer

Kakao (-pulver)

Konfekture


Latin theobroma cacao
English cocoa
Deutsch kakao
Francais  cacao
Italiano cacao
Spaniol
Længde
Vægt


Kakaopulver

Kakaobønner

Kendetegn Kakaopulver er den ene ingrediens i kakaobønnen (den anden er kakaosmør). Har en meget stærk kakao/chokolade-smag og bruges næsten udelukkende som ingrediens i andre retter (chokoladedesserter f.eks.).
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse 
Holdbarhed Opbevares tørt ved kældertemperatur
Tilberedning Kakaopulver opløses lettest i kold væske, hvorefter det evt. kan tilsættes sukker og opvarmes.
Typisk ret I chokoladeretter (typisk sammen med chokolade) som f.eks. Chokoladekage Guanaja 1502

 

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017