Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet drikkevarer

Kaviar, Oscietra

Rogn


Latin
English caviar
Deutsch
Francais 
Italiano
Spaniol
Længde 3-4 mm
Vægt

Kendetegn Størens æg der er (let) saltet og modnet.  Oscietra er ensartede 3-4 mm gyldengule til brune, ret olieholdige. Regnes af mange som den bedste kaviar.
Sæson
Område Iran, Rusland
Kvalitet
Portionsstørrelse  15-100 g
Holdbarhed Ca. 1 år i uåbnet dåse på køl (3º)
Tilberedning Ingen - må ikke spises med metalbestik (giver afsmag), brug porcelæn, ben eller til nød plastic.
Typisk ret Sart smag der let overdøves. På blinis, Kaviar på kartoffel.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016